חומוס ודבש

פורסם: 21/08/2013 ב-מה שאנשים עושים
לא, זה לא סוכר, זה גבישים של דבש

לא, זה לא סוכר, זה גבישים של דבש

אלה גבישים של דבש ומי שמייצר אותם הוא אביחי סימנר, שיש לי הכבוד לעשות איתו מילואים מדי פעם. אז כאמור, לוקחים דבש, ובתהליך די ארוך נותנים לו להפוך לגבישי דבש מאוד מתוקים, עם ניחוח דבש כמובן. מעולה במקום סוכר, לאפייה ולכל מקום שבו מוסיפים דבש. מכיוון שמדובר בדבש מרוכז, אז רמת המתיקות שלו גבוהה יותר ואפשר להוסיף כמות נמוכה יותר.

ועכשיו חומוס.

חומוס באבא של אבי בכפר סבא

חומוס באבא של אבי בכפר סבא

לא התכוונתי לעשות פרסום סמוי לנסטי אלה פרסום גלוי לחלוטין לחומוס באבא, שאותו עושה אבי ושהיה לי הכבוד להיות עד לכל תהליך הקמת המסעדה, והפקת החומוס!

אז, ככה. החומוס נעשה בכמויות קטנות מאוד, בהתאם להזמנה, כך שבדרך כלל, אם אתם מזמינים חומוס (וזה מה שצריך לעשות שם, אלא אם כן החלטתם על שקשוקה) קרוב לוודאי שתקבלו אותו טרי וחם מהסיר. אותו הדבר עם הסלט שעושים אותו, עם ההזמנה, טרי, במקום. בתמונה הזאת יש החומוס שאני אוכל שם באופן קבוע – חומוס מסבחה עם ביצה.

אז בפעם הבאה שאתם בכפר סבא, הרמזור השביעי בויצמן. ותבקשו גם תה.

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s