עפיצות, טעמי וניל ואגוזים ושאר השטויות הקשורות ביין

פורסם: 14/05/2013 ב-Uncategorized

כולם יודעים שיש סוגים שונים של יין. יש אפילו מומחים שמסוגלים לזהות דקויות יוצאות דופן ולדרג איכויות.

כן, כן.

יש כתבה מעניינת (באנגלית) שמתייחסת לעניין. הכותרת Wine Tasting Is Bullshit. Here is Why. טוב, אני לא הייתי הולך כל כך רחוק אבל אם זה כתוב באינטרנט, אז בטוח זה נכון.

במיוחד אהבתי את זה.

"…ב-2001 החוקר פרדריק ברושה הזמין 54 מומחי יין לחוות את דעתם על שני סוגי יין: אחד אדום ואחד לבן. למעשה היה זה אותו יין לבן שכוס אחת נצבעה בצבע מאכל אדום.

המומחים תארו את היין ה"אדום" במונחים השמורים ליין אדום. הם קראו לו "ריבתי" והתייחסו לטעמים שמקורם בפירות יער אדומים. אף לא אחד מן המומחים שם לב שמדובר ביין לבן."

המסקנה של המאמר – שתו את היין שטעים לכם כי המומחים לא מבינים באמת יותר ממכם.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s